ÄNTLIGEN kan vi fr.o.m. 1 maj öppna upp både Djurgårdshamnen och Högböte

av | maj 31, 2022 | Övrigt

Hej alla KMK-medlemmar,

ÄNTLIGEN kan vi fr.o.m. 1 maj öppna upp både Djurgårdshamnen och Högböte utan att behöva komma med några Corona-restriktioner.

Nu kan vi bara se fram emot en riktigt fin båtsommar och hoppas på att bränslepriserna sjunker till en mer behaglig nivå.

Stefan, vår Hamnkapten i Djurgårdshamnen håller på in i det sista med att högtryckstvätta bryggan så det är fint till öppningen.

Högböte har ett nytt tillsyningspar Therese och Matthias. Vi var ute på ön under föregående helg tillsammans med vår tidigare tillsyningsman Per. Det blev mycket att gå igenom, det vore bra om alla är med och hjälper till när ni är ute på 1 maj så det blir en bra öppning.

2022 blir ett år där vi öppnar upp de flesta av KMK:s publika arrangemang.

På Högböte står närmast Vårfixardagen på programmet, lördag den 7 maj. Klubben bjuder på lunch för alla som hjälper till att göra ön sommarfin.

Därefter står Hamnfesten i Djurgårdshamnen på tur, fredag den 13 maj, separat inbjudan kommer att skickas ut.

Första officiella arrangemanget på Högböte blir Asadon lördag den 4 juni och därefter Midsommarfirandet. Mer information kommer.

Inlägg avKansli

Allt För Sjön

Allt För Sjön

Under helgerna 9-12 mars och 16-19 mars kommer KMK Undom och KMK Racing att finnas på plats på mässan med egen monter.Vi kommer presentera 2023 år aktiviteter för KMK:U sjösportläger på Högböte och KMK:R förarskola och tävling. KMK KOMMER även hålla sitt 108-årsmöte...