Anmälan till Gärdesloppet veteranbåtar 2023

Välkommen till Gärdesloppet – Stockholms största klassiska motorevent. På Djurgården i centrala Stockholm samlas den 4 juni gräddan av Stockholmsområdets klassiska motorfordon för att träffas och visa allmänheten Sveriges fantastiska rullande och flytande kulturarv.

Kungliga Motorbåt Klubben (KMK) vill därför hälsa dig som ägare av en av Stockholms fantastiska klassiska motorbåtar till en båtdefilering genom Djurgårdsbrunnskanalen under Gärdesloppet/Prins Bertil Memorial den 4 juni 2023.

Båtarna samlas på KMKs brygga i Djurgårdsbrunnsviken som är öppen för klassiska båtar från kvällen den 3 juni. De båtar som ska gå med i defileringen samlas senast kl 11.00 den 4 juni vid KMK bryggan för gemensam avgång till Djurgårdsbrunnskanalens början mot Värtan, för att sedan defilera genom kanalen in i Djurgårdsbrunnsviken. Vid Djurgårdsbrunn står Anders Værnéus och berättar om båtarna för alla er som vill lyssna på lite båthistoria.

Anmälan sker i formulär nedan Skicka med en bild på båten också så vi ser vad det är för skönhet du dyker upp i.

Varmt välkommen önskar Kungliga Motorbåt Klubben tillsammans med Motor Yacht Society, Heleneborgs Båtklubb och AB Sjöexpress

Uppgifter

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
(PDF, PNG, JPEG, GIF)

Samarbetspartners